Σχετικά με το Shoemall

To ShoeMall συγκαταλέγεται στις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παπουτσιών στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα υψηλό awareness.

Ως ένα από τα πιο καινοτόμα Shoe Ε-shop στην Ελλάδα συνδυάζει, με γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης, τις online αγορές με προσωποποιημένες προτάσεις για ξεχωριστό στυλ! 

H ιδέα για τη δημιουργία του ShoeMall γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει το “online shoe shopping” ως την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή κάθε καταναλωτή. Ο συνδυασμός έξυπνου περιεχομένου και online αγορών, αλλά  και το εξαιρετικό customer service, βασική προϋπόθεση για μια συναρπαστική online εμπειρία,  συνθέτουν το DNA του ShoeMall.

Στο Shoemall φιλοξενούνται περισσότερα από 150 επώνυμα brands. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή brands, όπως Ralph Lauren, Hugo, Lacoste,Gant, Tommy Hilfiger,Guess, CK, Versace, Emporio Armani, Under Armour, Vans, Adidas κατατάσσοντας το ShoeMall στα πιο ενημερωμένα Shoe E-shop. Η επιλογή της κάθε συλλογής γίνεται με γνώμονα τη διαφορετικότητα, τόσο σε design, όσο και σε σχέση ποιότητας-τιμής.

Το καλάθι μου
Menu